8.4.15

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ξαφνικά Αδιανόητος Τρόμος – Έρχεται για σας! Ετοιμάστε για το χειρότερο!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ξαφνικά Αδιανόητος Τρόμος - Έρχεται για σας! Πιστεύεις εσφαλμένα πως ο έλεγχος του νου από τις κυβερνήσεις είναι απλά μια συνωμοσία; Καλύτερα το ξανασκεφτείς, διότι είναι πέρα για πέρα πραγματικός και συμβαίνει να είναι μέρος της επερχόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Περιλαμβάνεται στην Κυβερνητική Ατζέντα του Αντίχριστου… Στην πραγματικότητα, εσείς, τα παιδιά σας, και όλοι γνωρίζετε πως είστε θύματα του Σατανά τη στιγμή που μιλάμε! Αντίχριστος-Ατζέντα: Βρίσκετε στο μυαλό σας, το σπίτι σας, πετάξτε τον έξω τώρα !!
Αυτό έχει ξεκινήσει από την εποχή της αρχαίας Βαβυλώνας και έχει τις ρίζες της σε απόκρυφες / σατανικές πρακτικές Η πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση, ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και μία παγκόσμια θρησκεία ξεκίνησε από τον Πύργο της Βαβέλ, ή την αρχαία Βαβυλώνα. Ο λόγος που ο Θεός έκρινε τη Βαβυλώνα, ήταν επειδή μπορούσε να δει ότι ήταν μια προσπάθεια του ανθρώπου να γίνει θεός, με την οικοδόμηση ενός πύργου που φτάνει στα άστρα. Η Βαβυλώνα στην ουσία του ήταν μια επανάσταση ενάντια στο Θεό και μια προσπάθεια από τον άνθρωπο για να τον αντικαταστήσει με έναν συλλογικό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αληθινή προέλευση του κομμουνισμού βρίσκεται στις απόκρυφες διδασκαλίες των Illuminati και ότι οι διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι χρηματοδότησαν την Επανάσταση των Μπολσεβίκων και του Χίτλερ, ήταν μέρος της μυστικής σατανικής ομάδας που κυβερνά τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, ο Καρλ Μαρξ ήταν ένα εν ενεργεία μέλος της σατανικής εκκλησίας και ο Λένιν ήξερε ότι η εξουσία του προερχόταν από τους Illuminati. -Paul McGuire Εδώ είναι μερικέ μόνο από τις «οδούς» στις οποίες ο εχθρός σέρνεται στο μυαλό σας, και το σπίτι σας: -Τηλεόραση -Ταινίες -Μουσική -Φάρμακα -Μέσα Μαζικής Ενημέρωση Και Λογοτεχνία -Παιχνίδια Και Video Games -Διαφημίσεις Ακούτε μουσική; Παρακολουθείτε τηλεόραση; Βλέπετε ταινίες; Διαβάζετε βιβλία ή / και τα περιοδικά; Μήπως εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας παίρνει φάρμακα για ψυχικές διαταραχές; Αν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, το μυαλό σας είναι μια ανοικτή πύλη για τον εχθρό, ο οποίος προχωρά στον επαναπρογραμματισμό των διαδικασιών σκέψης σας. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Αυτό είναι μέρος της ημερησίας διάταξης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την προετοιμασία και τον έλεγχο του επερχόμενου Αντίχριστου, που βρίσκεται ήδη εδώ στη γη σήμερα! Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Time, αναφέρονται τα εξής: «Στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, η CIA διεξήγαγε μυστικές, παράνομες επιστημονικές έρευνες σε ανθρώπινα όντα. Γνωστο ως Project MK-ULTRA, το πρόγραμμα υπόκειται σε ανθρώπους και αφορά πειράματα με φάρμακα όπως το LSD και τα βαρβιτουρικά, ύπνωση και (μερικές εκθέσεις δείχνουν) ραδιολογικούς και βιολογικούς παράγοντες. Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms διέταξε να καταστραφούν όλα τα έγγραφα από το Project MK-ULTRA. Παρ ‘όλα αυτά, αργά το επόμενο έτος, οι New York Times ανέφεραν σχετικά θέματα με τις παράνομες δραστηριότητες. Το 1975, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, με επικεφαλής τον γερουσιαστή Frank Church, και μια επιτροπή με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Νέλσον Ροκφέλερ διερεύνησε την υπόθεση. Και Βρήκαν ότι εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, η CIA δαπάνησε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια, στρατολόγησε τις υπηρεσίες των ερευνητών σε περισσότερα από 30 πανεπιστήμια και διεξήγαγε πειράματα σε υγιείς εθελοντές εν αγνοία τους».
http://hellasforce.com/