16.11.14

MATRIX - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ EΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ !!

"ΠΟΙΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΙΕΙ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ "ΠΟΙΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΙΕΙ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ
Ενώ "Δημιουργός" είναι αυτός που δημιουργεί γενικά, οτιδήποτε καλό ή κακό.
Το BING BANG η μεγάλη έκρηξη ήταν η...
αρχή δημιουργίας του matrix του ψεύτικου εικονικού κόσμου αντίγραφο του αληθινού, και σε αυτόν τον κόσμο ζούμε
MATRIX - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ EΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ !!
Αλήθεια, ποιος είναι ο Θεός; Ο αληθινός Θεός των πάντων; Έχετε ιδέα περί ποιου πρόκειται; Ο Θεός αυτός που είναι ο ποιητής όλων, αυτός που πρώτος από όλους πριν κανέναν άλλο νόησε ως Νους έναν κόσμο νοητικό.
Είναι το απόλυτο Αγαθό, η απόλυτη Αγάπη, το απόλυτο Γαλήνιο. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την αγαθότητα του. Αν λοιπόν νομίζετε ότι αυτός ο Θεός περνά από τα τελώνια και κρίνει τις ψυχές αν είναι αμαρτωλές τότε κάνετε τρομερό λάθος.
Αμαρτωλό είναι το θνητό σώμα, και η ψυχή από την στιγμή που απαλλάσσεται από το σώμα, αφήνει πίσω της όλες τις θνητές ενέργειες, όλες τις αρνητικές αισθήσεις, συναισθήματα, και γίνεται αγνή και καθαρή όπως είναι. Εκπέμπει την καθαρή ενέργεια του φωτός, διότι μόνον από καθαρή και τέλεια ενέργεια αποτελείται.
Μάθετε πως αυτή την στιγμή ζούμε στον κόσμο του matrix του εικονικού κόσμου αντίγραφο του αληθινού. Γι'αυτό και επικρατούν οι συνθήκες σύγκρουσης των αντιθέτων. Όποιος γνωρίζει την αλήθεια θα ελευθερωθεί. Ζητώντας την εξουσία από τον αληθινό Θεό να σας ελευθερώσει, τον Ποιητή των Πάντων. Και όχι του ψεύτικου αυτού κόσμου, όπου παρακαλούμε να μας λυπηθεί. Διότι ο Αληθινός Θεός δεν μας λυπάται αλλά μας Αγαπά!!
Μάθετε ποιοι είσαστε γνωρίστε τον εαυτό σας, ξεχωρίστε το ψεύτικο από το αληθινό, και ελευθερωθείτε από τα δεσμά του matrix στο οποίο ζούμε τώρα. Ένα φτωχό αντίγραφο της αληθινής απεραντοσύνης του Αληθινού Θεού.
Μάθετε την αλήθεια και θα σας ελευθερώσει Δεν σε έσωσα εγώ μόνος σου σώθηκες επειδή το πίστεψες ΓΝΏΘΙ'Σ ΕΑΥΤΌΝ - ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Οι ψυχές είναι ένα και προέρχονται από τον Αληθινό Θεό ποιητή των ουρανών. Καμία σχέση με αυτόν τον θνητό κόσμο αντίγραφο του αληθινού. Διότι δεν δύναται το απόλυτο Αγαθό να φτιάξει έναν κόσμο μη αγαθό!!
Όταν λοιπόν ζητάμε να μας λυπηθεί ζητάμε από τον "θεό" του matrix να μας ξαναφυλακίσει ξανά σε ένα άλλο σώμα.
Οι έχοντες την γνώση δεν θα δεχτούν διότι ότι και σε όποιον δώσει εξουσία η ψυχή, αυτός θα την εξουσιάζει. Μόνον τον αληθινό Θεό ζητά και δεν δέχεται από κανένα τελώνιο να κριθεί. Αμέσως σπάνε τα δεσμά του matrix και απελευθερώνεται η ψυχή.
Το BING BANG η μέγάλη έκρηξη ήταν η αρχή δημιουργίας του matrix και σε αυτόν τον κόσμο ζούμε
Τον δημιούργησε το αντίθετο του Θεού, διότι θέλει την ανυπαρξία και ανύπαρκτος είναι και αυτός ο κόσμος. Γι'αυτό και έκανε έναν κόσμο των αντιθέτων, αλλά σε σύγκρουση μεταξύ τους.
Το να δημιουργήσει έναν αντίθετο κόσμο σημαίνει ότι είναι αυτός ο κόσμος μη αληθινός. Και αν κρατήσει ολοένα και περισσότερες ψυχές σ'αυτόν τον κόσμο, φυλακίζονται, άρα σαν ένα με το Φως, φυλακίζουν και τον ίδιο τον Αληθινό Θεό.
Το νιώθετε πως είναι η αλήθεια, αλλά αυτό είναι να σπας όλα τα ψέματα που έχεις μάθει ως αλήθεια. Σπάστε την αποθήκη πληροφοριών σας! Και νιώστε την αλήθεια.
"ΠΟΙΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΙΕΙ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ
Ενώ "Δημιουργός" είναι αυτός που δημιουργεί γενικά, οτιδήποτε καλό ή κακό.
ΤΙ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ;
Τι ορίζουμε ως αληθινό; Αυτό που ζούμε τώρα;
Ή αυτό που σκεφτόμαστε;
Αν φυλακίζουν την δική μας σκέψη, μέσα από τον φόβο και το ψέμα, χωρίς δική μας ελεύθερη σκέψη, δεν θα απελευθερωθούμε ποτέ.
Την αλήθεια την νιώθεις, όπως νιώθεις πως αυτή η ανάρτηση λέει αλήθειες που μας έχουν αποκρύψει και εγκλωβίσει. Είναι τόσο δύσκολο να αφομοιώσουμε κάτι καινούριο σε γνώση, όταν μάθαμε και γεμίσαμε την αποθήκη πληροφοριών του εγκεφάλου με σκουπίδια.
Ας μάθουμε τι είναι η ψυχή, ας νιώσουμε όλοι μας την αλήθεια της, ας ζητήσουμε την αλήθεια και θα μας ανοίξει τα μάτια να την δούμε.
....Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ:
»υμεις εκ του πατρος του διαβολου εστε και τας επιθυμιας του πατρος υμων,θελεται ποιειν, εκεινος ανθρωποκτονος ην απ αρχης»(Ιωαν.η 42-44)
............
ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. ......
Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ: »Ο ΜΗ ΟΝ»
Εδώ ξεκαθαρίζεται ότι μιλάμε για το αντίθετο του Θεού. Άρα δικός του είναι και αυτός ο κόσμος.
«Γνωθι σ΄αυτον» «γνωσεσθαι την αληθεια και η αληθεια ελευθερωσει ημας». «Σε οποιον εαυτο γνωριζεις σε αυτον και προσχωρεις».
ΠΗΓΗ