3.12.09

Ο ιός είναι κατασκευασμένος και καταπολεμάται γι αυτό προσπαθούν να μας επιβάλλουν γρήγορα το εμβόλιο - ΌΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟΡε παιδιά με πόνο καρδιάς σας το λέμε. Πραγματικά. Ό,τι θα λέγαμε στους φίλους μας. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
Ας κρίνουν οι γιατροί ποιες είναι οι ευπαθείς ομάδες αλλά ΌΧΙ χωρίς λόγο.
Μιλάμε για κάτι που κρύβουν κάποιοι και οι άλλοι μισοί δεν...

γνωρίζουν και νομίζουν ότι είναι επιστημοσύνη να βγάζεις ένα εμβόλιο στο άψε σβήσε! Χωρίς δοκιμές πενταετίας ή δεκαετίας. Χωρίς να ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μας.

Παιδιά μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Από το εξωτερικό έρχεται η τρομοκρατία. Είναι το νέο είδος της. Σε καθαρίζει σε λίγα χρονάκια χωρίς να ξέρεις το γιατί. Θα εμφανιστεί ένας καρκινάκος και θα λέμε γιατί σε μένα; Τι έκανα; Αφού πρόσεχα τα πάντα.

Αν ήθελαν να προσέξουν τους πολίτες θα έτρεχαν να μας φτιάξουν τους σωλήνες ύδρευσης όπου σε πολλά χωριά πεθαίνει ο κόσμος από λευχαιμία αφού βρίσκονται στις περιοχές τους αμίαντος και εξασθενές χρώμιο.

Το πιο εύκολο είναι για εμάς να σας πούμε πηγαίντε να το κάνετε. Αλλά όχι. Δεν το κάνουμε από αντίδραση. Συνδυάζουμε γεγονότα και βλέπουμε τους τρελούς ρυθμούς στους οποίους έχουν βάλει τον άνθρωπο.

Δεν προλαβαίνει ούτε να σκεφθεί! Τρέχουμε να κάνουμε ένα εμβόλιο που ΔΕΝ είναι παυσίπονο ούτε καν αντιβίωση που μας την απαγορεύουν. Οι γιατροί μιλάνε για ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ αντιδράσεις της ώρας αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει εγγυηθεί το τι θα πάθουμε αργότερα και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μας από τέτοιου είδους χημικούς συνδυασμούς.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ!

Έχετε ακούσει που και στα παιδιά λένε πλέον οι γιατροί να μην κάνουν όλα τα πολλα αλλά δοκιμασμένα εμβόλια; Φαντάζεστε τι γίνεται με ένα εμβόλιο που ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί;

Η πιο εύκολη μέθοδος τρομοκρατίας και ...αφανισμού του κόσμου σε κάποια χρόνια. Υπερβολικοί θα μας πείτε αλλά οι πιο συντηρητικοί ξέρουν ότι έχουμε μπει σε άλλα χρόνια.
Ό,τι λέει η αποκάλυψη του Ιωάννη.

Χαίρετε λοιπόν για να μην μας πείτε ...γραφικούς.

Υ.Γ: Αποδείξτε πρώτα τι έγινε στους δίδυμους πύργους για να μας επιβάλλουν την αντιτρομοκρατική αμερικανική κυριαρχία και μετά πείτε μας πως γεννήθηκε ξαφνικά ένας ιός που θερίζει και άμεσα βρέθηκε το εμβόλιο. Γιατί ο ιός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ γιαυτό και το αντίδοτο βρέθηκε γρήγορα!

Υ.Γ: Ρωτήστε τους γιατρούς σας και ότι σας πούνε. Εμείς πάντως έπρεπε να το μοιραστούμε μαζί σας αυτό που γνωρίζουμε και ήδη αρχίζει και διατυπώνεται στο διαδίκτυο.

Είναι προσωπικές απόψεις γιαυτό και όποιος προβληματίζεται ας απευθυνθεί στον γιατρό του.


Οι καθαρές επιστημονικές φωνές που διαμαρτύρονται για το εμβόλιο αρχίζουν ξαφνικά να ...σωπαίνουν σε όλο τον κόσμο. Υστερία, χαμός για την νέα γρίπη. Αφού δεν έπιασε η νόσος των πουλερικών βρήκαν κάτι καλύτερο. Και αν δεν πιάσει και αυτό θα βρούνε άλλον ιό...

Γιατί δεν μας λένε ότι ένας παχύσαρκος μπορεί να πεθάνει και από απλή γρίπη όπως και ένας με καρκίνο ή λευχαιμία; Η τρομοκρατία δεν έρχεται από την Αλ Κάιντα...
troktiko