2.9.09

Τι εγινε στους Διδυμους πυργουςΣυμπληρώσαμε 8 χρόνια από τότε που μας επιβλήθηκε το παγκόσμιο χαλινάρι του φόβου της τρομοκρατίας με αφορμή τις επιθέσεις της «11/9».

Από τη στιγμή που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι, ως χείμαρρος επήλθαν παγκόσμιες σημαντικές και πολυεπίπεδες αλλαγές σε σημείο που «τίποτα δεν είναι πια το ίδιο».

Όμως τι ακριβώς έγινε στις «11/9/2001» που σηματοδότησε την απαρχή (τουλάχιστον φανερά) της Νέας τάξης πραγμάτων;

Θα προσπαθήσω να σας αναδείξω την αλήθεια σχετικά... με το τι ακριβώς συνέβη ,βάση ποιου σχεδίου και ποια η σκοπιμότητα του.

Καταρχάς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η κυβέρνηση Bush ήταν συνένοχη στις επιθέσεις της «11/9».

Ας ξεκινήσουμε σήμερα να εξετάζουμε μερικές από αυτές τις αποδείξεις ( θα ακολουθήσει μια σειρά από post ) που θεωρούνται ως πειστικές και οι οποίες θα οδηγήσουν στην πλήρη …κατάρρευση του μύθου «11/9».

Ξέρουμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά από τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην αμερικανική ιστορία, ακόμη και πριν από την κατάρρευση του WTC-2 στις 9:59 π.μ., οι Αμερικανοί αξιωματούχοι γνώριζαν τα ονόματα αρκετών από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές. Περίεργo;

Το CBS ανέφερε ότι μια συνοδός πτήσης από την «American Airlines Πτήση 11», η Madeline Amy Sweeney, χρησιμοποίησε ένα airfone και κάλεσε το κέντρο πτήσεων ,δίνοντας πληροφορίες που μέσα από τους αριθμούς των καθισμάτων που περιέγραψε ως … «μεσαία easterners», ανακαλύφθηκαν και τα ονόματα των αεροπειρατών.

Ο διευθυντή του FBI Robert Mueller αργότερα είπε, ότι αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι από τα …. αδιάσειστα στοιχεία..
Το ίδιο υποστηρίζει και στα απομνημονεύματά του ο διευθυντή της CIA George Tenet.

Όμως ...τα δηλωτικά των επιβατών τα οποία κυκλοφορήσαν αργότερα από τις αεροπορικές εταιρείες δεν περιλάμβαναν όλα τα ονόματα των υποτιθέμενων αεροπειρατών .
Ακόμη και εάν δεχτούμε ότι το γεγονός με την συνοδό είναι πραγματικό , πως οι αμερικανικές αρχές ήξεραν όλα τα ονόματα των …υποτιθέμενων αεροπειρατών; Αυτή η αναντιστοιχία δεν έχει απαντηθεί ποτέ .!!!!!
Σύμφωνα με το MSNBC, το σχέδιο εισβολής στο Αφγανιστάν και την εξόντωση της Αλ Κάιντα από το πρόσωπο της γης ήταν ήδη ολοκληρωμένο στο γραφείο του Bushs, το πρωί της «11 / 9» περιμένοντας την υπογραφή του.

Το σχέδιο, υπό τη μορφή μιας προεδρικής οδηγίας, είχε κατασκευαστεί από τη CIA και -σύμφωνα με τον Richard Clarke- ζητούσε την συνδρομή του ΝΑΤΟ... ώστε να προχωρήσουν στην επίθεση κατά των Ταλιμπάν και –πιέζομενοι απο τη CIA- να πάνε στην μετά ... Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα ηγεσία .
Ένας Πακιστανός πρώην διπλωμάτης, ο Niaz Naik, διηγείται ουσιαστικά την ίδια ιστορία.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του BBC, τρεις ημέρες μετά την «11/9», ισχυρίστηκε ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι του γνωστοποίησαν , στα μέσα Ιουλίου 2001, ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν κατά των Ταλιμπάν πριν ξεκινήσουν τα χιόνια στο Αφγανιστάν, στα μέσα Οκτωβρίου το αργότερο.

Ο Niak είπε ότι έλαβε αυτές τις πληροφορίες στο Βερολίνο σε μια υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ, διεθνή ομάδα επαφής για το Αφγανιστάν.

Επίσης, προέβλεπαν, ορθώς, ότι η αμερικανική επίθεση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από βάσεις στο Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν.

Αλλά πώς θα μπορούσαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι να γνωρίζουν, στα μέσα Ιουλίου ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα εισβάλουν στο Αφγανιστάν …τον Οκτώβριο ;
Το απόγευμα της «11/9» o Richard Myers, ενεργώντας ως πρόεδρος της Μεικτής Αρχηγών (CJCS) ανακοίνωσε μετά την πρώτη συνεδρίαση του Bush και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, -που πραγματοποιήθηκε σε βίντεο-διάσκεψη - ότι υπάρχουν σαράντα δύο μεγάλοι στόχοι των Ταλιμπάν για βομβαρδισμό .

Πώς όμως, ο Myers είχε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους στρατιωτικούς στόχους στο Αφγανιστάν, λίγες μόλις ώρες μετά την επίθεση στο Πεντάγωνο και στους Δίδυμους Πύργους ;

Αυτή η σημαντική λεπτομέρεια διαψεύδει το συχνά επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό ότι οι στρατιωτικές αρχές των ΗΠΑ δεν ήταν διατεθειμένες να επιτεθούν στο Αφγανιστάν, και αυτό έγινε μετά τα γεγονότα της «11/9».

Ήταν τελικά μια ξαφνική χαοτική ημέρα ή μια καλά προσχεδιασμένη ημέρα;
--------------------------------------------------
Πηγή: politis-gr.blogspot.com